torsdag 9 oktober 2008
Konserveringsmedel
Har nu sett att min Äppelsaft börjar mögla, så för att öka hållbarheten än några veckor skall man tillsätta Atamon eller likande( Natriumbensoat)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
När jag inte stickar så brukar jag ibland baka. För att det är roligt och för att det smakar så gott....Det blir även sylt,saft och marmelad mellan varven oxå!!
1 kommentar:
Trist, äpplen är tråkiga när det gäller hållbarheten.
Man blir så besviken när man lagt ner tid på något sen får man slänga det. I fjol fick jag hälla ut fler liter rårörd jordgubbssaft som hade jäst. Det var som att öppna champagneflaskor..
Igår slängde jag en låda egenodlad potatis. Hade tagit upp dem men ställt dem på uteplatsen (i ljuset) nu var de gröna - jättegröna. Sparade 5 st. Jaja, man lär sig :)
Skicka en kommentar