lördag 13 oktober 2012

Kakstämpel

Det finns saker som är ett måste i ett kök och så finns det saker som räknas in i den andra kategorin.
Var man lägger en kakstämpel får var och en avgöra själv..
Jag ville i alla fall testa! Hade varit roligare om det stått " Hembakat" eller liknande. Det är lite to much americano över den.




Snyggt förpackad från Leilas webbutik och ett recept i färgtryck ingick. Fast inget som kunde användas till stämpeln.


Provade att göra vanliga mördegskakor och havrekex. Stämplade före och efter gräddning och med mjölas stämpel och utan.


De här blev bäst, stämplat före och med mjölad stämpel. Fast jag tycker de blev lite för stora, stämpeln kunde gott ha varit 1 cm mindre i diameter, fast då hade kanske bokstäverna blivit fulare.NU vet jag hur den funkar!!! Någon mer stämplad kaka blir det nog....


Hej så länge!

Marianne

Inga kommentarer: