Idag har jag gått utbildning i Heta Arbeten, men inte var det till någon hjälp när dessa bröd tittade ut ur ugnen.
Det är Rågbröd med surdeg ur Jan Hedhs bok "Bröd", och det är ett av mina favoritrecept.
(Missade instruktionen; "SÄNK till 200C efter 10 min.)
Jag funderar fortfarande på om jag skall skala brödet som en banan och äta innanmätet......
Som grädde på moset så dog surdegen också. Nu håller en ny på att växa till sig. Nu satt på ekologiska Änglamarkska russin.
Har vant mig på med surdeg och kan inte tänka mig en frukost utan detta underverk.
Det är Rågbröd med surdeg ur Jan Hedhs bok "Bröd", och det är ett av mina favoritrecept.
(Missade instruktionen; "SÄNK till 200C efter 10 min.)
Jag funderar fortfarande på om jag skall skala brödet som en banan och äta innanmätet......
Som grädde på moset så dog surdegen också. Nu håller en ny på att växa till sig. Nu satt på ekologiska Änglamarkska russin.
Har vant mig på med surdeg och kan inte tänka mig en frukost utan detta underverk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar