


Upplagt på galler. Det är plattare än det skulle ha varit om jag använt ett proteinstarkt vetemjöl. Ville testa Änglamarks Ekologiska vetemjöls "styrka" och man kan konstatera att det är svagare än Vetemjöl Special och Manitoba Cream. Fast lite påverkan kan dinkelmjölet ha eftersom det på något vis alltid ger plattare bröd.
När brödet kallnat skar jag en tunn skiva, bredde på kallt SMÖR och tog ett bett...
Ja....det duger. Har man vant sig på med surdegsbröd så saknas något när man bakar utan. FAST jag äter hellre detta än en skiva av Pågens industriknådade.....
3 kommentarer:
Åh ännu en bra mat-, och bakblogg =) Kan man säga så? =) Får jag länka till dig om jag kommer ihåg hur man gör?
Ha en bra dag!
Oj, känns lite som man spammar dig nu. Sorry i så fall. Men la märke till att du oxå är värmlänning =) Det är jag med men bosatt i Skåne. Aja, kul att ha hittat hit iaf!
Ha en bra dag! =)
He och välkommen!! Var i Värmalnd kommer du från?? Länka du, det är bara kul. Jag har ju en stickblogg oxå, fast det kanske inte är så kul???/MVH Marianne
Skicka en kommentar