
På semestern är det extra skönt att sitta länge på altanen och njuta av en frukost som får ta tid!
Egen müsli är lyxigt och så här gör jag min;
- 2½ dl Fiberhavregryn
- 2½ dl Dinkelflingor
- 2½ dl Rågflingor
Blandas i en skål.
- 1½ dl Pumpakärnor
- 1½ dl Solrosfrön
Rostas i 200C c:a 5 min.
- 2 dl hel Mandel
- ½ dl hackad Mandel( en färdig påse)
- 2 dl hela Hasselnötskörnor
Rostas i 200C c:a 8min, och när de de svalnat lite hälls 3msk honung över och blandas runt.
- 1 dl Kokosflagor
- ½ dl Linfrön
- 2-3 msk Kanel
- 10 fint hackade torkade Aprikoser
- ½-1 dl Gojibär
- 1 dl torkade Tranbär
- 1 dl Russin
Blanda samman allt och när det har kallnat hälls det på burk!!
Smakar verkligen inte Bõs.....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar