onsdag 30 juli 2008

Frödingmüsli


På semestern är det extra skönt att sitta länge på altanen och njuta av en frukost som får ta tid!
Egen müsli är lyxigt och så här gör jag min;
  • 2½ dl Fiberhavregryn
  • 2½ dl Dinkelflingor
  • 2½ dl Rågflingor

Blandas i en skål.

  • 1½ dl Pumpakärnor
  • 1½ dl Solrosfrön

Rostas i 200C c:a 5 min.

  • 2 dl hel Mandel
  • ½ dl hackad Mandel( en färdig påse)
  • 2 dl hela Hasselnötskörnor

Rostas i 200C c:a 8min, och när de de svalnat lite hälls 3msk honung över och blandas runt.

  • 1 dl Kokosflagor
  • ½ dl Linfrön
  • 2-3 msk Kanel
  • 10 fint hackade torkade Aprikoser
  • ½-1 dl Gojibär
  • 1 dl torkade Tranbär
  • 1 dl Russin

Blanda samman allt och när det har kallnat hälls det på burk!!

Smakar verkligen inte Bõs.....

Inga kommentarer: